Sæson 8 GOT-trailer er landet!

Månedens bøger: December 2018
4. January 2019
Anmeldelse: “Den tredje søster” af Sara Blædel
16. January 2019

Så blev spændingen langt om længe udløst med en teaser for den kommende – og sidste – sæson af Game of Thrones. Og hvis du følger lidt med i “tilhængernes røst”, så vil du bemærke alle fan-teorierne der allerede fyger i luften. “Ser Ayra og Sansa ikke yngre ud end Jon” und so weiter. 😉

Jeg har efterhånden lært, at det man tror sker, næppe sker. Det vil du også kunne læse i nogle af de mange indlæg her på bloggen, der netop forsøger at spekulere i clues fra bøger og serien. You know nothing, Katrine. Bortset fra R + L = J, så er stort set alle teorierne vel næsten skudt i sænk. 😉

Nå, men hvis du endnu ikke har set traileren, så skal du ikke vente længere. Tjek videoen ud og byd gerne ind med din mening om, hvad der skal lægges i indholdet.

Læs meget mere om Game of Thrones her.

1 Comment

  1. Anonym says:

    Jeg kan slet ikke vente!! 😱🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *