Månedens bøger: Februar 2018

Månedens bøger: Januar 2018
2. February 2018
Månedens bøger: Marts 2018
2. April 2018

Det er ikke blevet til så meget læsning i februar måned. Godt nok er Hanne-Vibeke Holsts ”Som pesten” ikke den mindste dreng i klassen, men alligevel. Og så havde jeg overset Del 3 af Gabaldons ”Den rejsende”, som så er blevet fortæret. Du finder et kort resumé af hver bog nedenfor.

 


 

”Den rejsende” – Del 3
af Diana Gabaldon 

Claire og Jamie sætter kursen over Atlanterhavet for at finde Jamies nevø Ian. Her ender de til sidst i Jamaica, hvor slaveriet har kroende dage og hvor de pludselig – og med store protester – finder dem selv på den købende side.

De løber ind i en gammel bekendt, der udøver voodoo-mysticisme og som har en finger med i spillet med hensyn til Ians forsvinden.

 

”Den rejsende” er udgivet af Forlaget Gyldendal. Sideantal: 1010.

 

 

 


 

”Som Pesten”
af Hanne-Vibeke Holst

Den unge danske læge Karoline Branner bliver ansat som koordinator i WHO i Geneve, men næppe har hun sat sit ben på sin nye arbejdsplads inden en influenzapandemi bryder ud. Pandemien begynder i Danmark, men snart skyller den over hele kloden.

Karoline fanges i et politisk og økonomisk spil, hvor der også hersker interessenter, der kan høste fordel af den ødelæggende virus. Samtidig har hun også trængsler på hjemmefronten, hvor hendes mand ikke er sen til at svigte hende og hvor en gammel flamme lurer i baggrunden.

 

”Som Pesten” er udgivet af Forlaget Gyldendal. Sideantal: 685.

 

 


 

Du kan læse flere indlæg med “Månedens bøger” her.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *