Den nye sæson af “Outlander” er i luften!

Månedens bøger: Oktober 2018
2. November 2018
Anmeldelse: “Odinsbarn” af Siri Pettersen
7. November 2018
Show all

Den nye sæson af “Outlander” er i luften!

 

Så kom 4. sæson af ”Outlander” endelig! Jeg har sagt det før, men jeg er jo ikke bleg for at smide om mig med gentagelser i den gode sags tjeneste: Jeg er kæmpefan af Gabaldons ”Outlander”-serie, så jeg har set frem til release.

I 4. sæson er Claire og Jamie ankommet til kolonierne efter deres skibsbrud, der sluttede sæsonfinalen af sidste år. Med sig har de bl.a. Jamies nevø Ian, Fergus og Marsali, og sammen skal de forsøge at etablere et nyt liv i det fremmede land. Men med Claires indblik i den kommende krig er alt langt fra lutter idyl.

I første afsnit så vi ikke noget til Brianna og Roger, så jeg ser frem til at lære dem rigtig at kende i løbet af sæson. Og forhåbentligt får de ligeså meget plads som i bøgerne.

 

Har du set ”Outlander”? Og hvad er dine forventninger til den kommende sæson?

 

”Outlander” kan ses på Viaplay.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *