Første officielle billede fra Sæson 8 af “Game of Thrones”

Anmeldelse: “Os mod jer” af Fredrik Backman
26. October 2018
Månedens bøger: Oktober 2018
2. November 2018
Show all

Første officielle billede fra Sæson 8 af “Game of Thrones”

“Entertainment Weekly” har netop udgivet denne måneds udgave af magasinet, på hvilken Emilia Clarke og Kit Harrington pryder forsiden. Dette billede er samtidig det første officielle billede fra sæson 8 af “Game of Thrones”, og den lille teaser gør det jo bare endnu sværere at vente til 2019. Der er samtidig også en rigtig fin artikel om den kommenede finalesæson, du kan læse her.

Ifølge artiklen begynder sæson 8 på Winterfell, hvor Daenerys ankommer med sin hær. Et callback til Kong Robert Baratheon lignende indmarch i første sæson. Derudover teaser artiklen med et kampbrag uden lige, der ifølge Peter Dinklage “(…) makes the Battle of the Bastards look like a theme park.” OMG! Det er jo slet ikke til at vente! 😀

Hvad siger du? Er du også spændt som en fjeder? 😉

 

Photocredit: “Entertainment Weekly“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *