Juleønsker anno 2018 (book edition), Del 1.

Dragonstone: Ny Game of Thrones teaser
6. December 2018
Juleønsker anno 2018 (book edition), Del 2.
13. December 2018

Man siger jo godt nok, at det der med at helst ville undgå at få for mange bløde pakker, det er noget der hører barndommen til. Måske.. Men alligevel, så forbeholder jeg mig retten til at ønske mig flest af den slags anti-bløde pakker, der kan købes i en boghandel. 😉 

Og så kan jeg jo passende sende familie og venner her ind på bloggen, så de kan blive inspirerede. 😛 Så nedenfor har jeg listet nogle af de bøger, der gerne må findes under mit juletræ i år. Hvis du sidder på viden om en bog, jeg absolut bør tilføje på listen, så må du endelig sige til. Jeg er altid åben for inspiration til fantastiske læseoplevelser. 😀

 “Dage med mildheld, modgang og mirakler”

af Hella Joof

Hella Joof vandt jo hjerterne på størstedelen af den kvindelige del af Danmarks befolkning med bogen ”Papmaché-reglen”, der både indeholdt personlige beretninger og underfundige refleksioner, som læseren kunne spejle sig i. Jeg håber ”Dage med mildhed, modgang og mirakler” lever op til forgængeren og efterlader læseren med lige så mange gode grin og stikpiller til samvittigheden. Så den må gerne ende under mit juletræ i år. 😉

“Dage med mildhed, modgang og mirakler” er udgivet af Forlaget Gyldendal.

“Ild & blod”

af George R. R. Martin

En gang nørd – altid nørd! Jeg har læst lidt anmeldelser om George R. R. Martins nyeste bog, der beskriver de begivenheder, som formede det Westeros, vi kender fra “A Song of Ice and Fire”-bøgerne og TV-serien “Game of Thrones”. Og selvom dommen tilsyneladende lyder på, at bogen er vel rigelig ”baggrundsviden-agtig”, så vil nørden i mig selvfølgelig gerne have alle detaljer med. Så derfor er denne bog et must!

“Ild & blod” er givet af Forlaget Gyldendal og kan bl.a. købes her.

“A song of Ice and Fire”

af George R. R. Martin

Og apropos Westeros.. Jeg læste jo George R. R. Martins bøger på dansk. Og jeg må indrømme, at det var temmelig svært at forlige sig med fordanskninger som ”Hvide” (Læs: Ghost), ”Vinterborg” (Læs: Winterfell) og måske værst af alt: Jon Sne (Læs: Ja, den har du jo nok gættet)!! Av av, det gør næsten ondt at læse!! Så jeg kunne godt tænke mig at læse serien på engelsk også. Måske inden næste sæson går i gang? Hø hø. Optimistisk type dér. 😉

“A Song of Ice and Fire” er udgivet af Forlaget Gyldendal.

Du kan købe “A Song of Ice and Fire”-serien i den engelske udgave her. Men jeg har desuden fundet den i en smuk og farverig læderindbunden version (som ses på billedet) på siden her. Må man gerne ønske sig begge? 😛 

“SOLO”

af Jesper Stein 

Det er ikke så længe siden, jeg læste Jesper Steins serie om Axel Steen. Og Axel er jo et fantastisk bekendtskab – så derfor står det nyeste skud på Steen-stammen selvfølgelig på listen. Jeg er ret spændt på, hvor han er endt efter den voldsomme slutning på ”PAPA”.

“SOLO” er udgivet på Politikens Forlag.

“Lupus”

af Jens Henrik Jensen

Når vi nu er i gang med de der nye udgivelser på krimiserier, så kommer vi jo ikke uden om Jens Henrik Jensens serie om veteranen Oxen. ”Lupus” er på gaden, og jeg er spændt på, hvordan det er gået Oxen efter hans Danehof bekendtskab. Så den er naturligvis også et juleønske-must.

“Lupus” er udgivet på Politikens Forlag.

“Outlander” box-set

af Diana Gabaldon

Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen. Jeg top-elsker Gabaldons ”Outlander”-serie. Hun har et virkelig fantastisk sprog og formår at få læseren til at elske hendes karakterer, der er så ægte og velbeskrevne. Jeg har læst bøgerne, men ejer dem desværre ikke selv. Det vil jeg gerne lave om på. 😉 Derfor står de også på ønskelisten i år. 

Gabaldons bøger kan bl.a. fås som et samlet box-set (dog kun de første fire bind) på engelsk her.

… Eller som enkeltstående værker på dansk af Forlaget Gyldendal:

Nå.. Jeg har egentligt mange flere bøger på min kombinerede juleønske- og ”to read”-liste. Men jeg tror, jeg deler det op i to indlæg. Så kan du jo også byde ind med forslag, hvis der er nogen, jeg absolut må huske at tilføje. Læseerfaringer er jo noget vi gi’r til hinanden. 😉 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *