Månedens bøger: Juni 2018

Anmeldelse: “Gud er bare hund stavet bagfra” af Christian Frost
15. June 2018
Månedens bøger: Juli 2018
3. August 2018

Denne måned har været ren Christian Frost-måned. Det er første gang, jeg stifter bekendtskab med hans forfatterskab, men jeg har været svært positiv over sprog og intensitet i hans bøger. Nedenfor finder du et kort resumé af månedens bøger.

 


 

”Gud er bare hund stavet bagfra” 
af Christian Frost

En nat bliver kriminalassistent Erik Otte Falster ringet op. Stemmen i den anden ende af røret er rystet og læser et bibelvers op for ham, hvorefter en bil springer i luften på gaden udenfor. Ingenting giver mening.

Da Falster og hans kone Lena tager til deres ødegård i Sverige bliver alt værre. For her møder der dem en modbydelig blodig overraskelse. Herefter tager tingene fart, og Falster og Lena må flygte i de svenske skove, hvor jagten er sat ind efter dem af både politi af drabsmand.

 

”Gud er bare hund stavet bagfra” er udgivet af Forlaget People’s Press. Sideantal: 405.

 

Du kan læse min anmeldelse af bogen her.

 


 

”Araberen der var hvid som sne” 
af Christian Frost

Et terrorangreb rammer Københavns lufthavn, da bevæbnede mænd angriber ankomsthallen og dræber hundredvis af uskyldige. Angrebet tvinger det politiske liv i Danmark ud i kaotiske tilstande, og lynchstemningen når uanede højder, mens rabiate højrefløjsholdninger vinder indpas i folkemunde og muslimer bliver et yndet mål.

Erik Otto Falster og Lars Hede bliver en del af efterforskningen, men snart står det klart, at intet er, som det ser ud til at være. Sporene peger i forskellige retninger, bl.a. mod en islamisk terrorbevægelse, en nynazist og den svenske efterretningstjeneste. Men en ting er sikkert: det har fatale konsekvenser at nærme sig sandheden.

 

”Araberen der var hvis som sne” er udgivet af Forlaget People’s Press. Sideantal: 688.

 


 

Valmuemanden af Christian Frost 
af Christian Frost

En sommerdag forsvinder to danske piger på 9 og 16 år, da de er på vej hjem fra skole. Efterforskningen fører ingen steder hen, og politiet er på nippet til at tro, at det er den 16årige står bag forsvindingen.

Et halvt år senere dukker liget af den 9årige pige op i en flod i Spanien. Sagen ender hos Lars Hede og Erik Otto Falster, der flyver til Spanien og foretager deres egne undersøgelser uden om det spanske politi. For sagen trækker spor mod en magtfulde elite, der ingen midler skyr og som har forbindelser overalt.

 

”Valmuemanden” er udgivet af Forlaget People’s Press. Sideantal: 438.

 

 


 

Du kan læse alle indlæg om Månedens bøger her.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *